Chaga-moemijo balsem voor weefselherstel

rinkelende dennen van Rusland
k1049
    Levertijd: VOORLOPIG NIET LEVERBAAR
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Balsem met chaga-extract en moemijo*

VOORLOPIG NIET LEVERBAAR

Dit fantastische balsem verdient een plek in iedere EHBO kist!
Bij blessures, verstuikingen, voor weefselherstel, ter vermindering van pijn bij pijnlijke gewrichten en ten voorkoming van bloeduitstortingen en blauwe plekken.

Samenstelling: hars van de Siberische den, bijenwas, chaga-extract (extract van de berkenweerschijnzwam) , moemijo*, propolis en een compositie van oliën: pijnboompitten-, duindoorn-, tarwekiem-, druivenpit- en grapefruitolie.

Het herstellende balsem kan worden ingemasseerd voor weefselherstel  na huiselijke ongelukjes en sportblessures en ter voorkoming van bloeduitstortingen en blauwe plekken.
Werkt effectief bij massages na trauma's (blessures, verstuikingen en spierontstekingen), verhoogde of verlaagde spiertonus, en ook bij pijnlijke gewrichten.

* Moemijo – een van oudsher in Rusland en Centraal Azië gebruikte, op natuurlijke wijze ontstane substantie (natuurproduct ontstaan doordat resten van ontbindende rijke vegetatie door bergachtige bodems sijpelen - Kazachstan, noordelijke Himalaya - en zich afzetten tegen grotwanden, waar ze worden ‘geoogst’). Wordt in topsport gebruikt bij blessures.

De heilzame werking van de Kedra balsemcrèmes is gebaseerd op een complex van unieke actieve natuurlijke bestanddelen:

Hars van de Siberische den (Pinus Sibirica) – een natuurlijk antiseptisch middel dat wondgenezing
bevordert. De hars draagt bij tot de reiniging van celmembranen, herstelt hun functies en norma-
liseert het celmetabolisme. In Rusland wordt het van oudsher als geneesmiddel gebruikt.

Propolis – een uniek, natuurlijk, door honingbijen vervaardigd product dat over de eigenschappen
van een antibioticum beschikt. Propolis bestaat uit een groot aantal plantaardige en dierlijke stof-
fen (harsen en balsems: 50-55%, was: ongeveer 30%, etherische oliën: 10-15%, stuifmeel: 5%). De
chemische samenstelling van propolis is nog niet grondig bestudeerd. Propolis bestaat uit meer dan
50 stoffen.

Moemijo – een van oudsher in Rusland en Centraal Azië gebruikte, op natuurlijke wijze ontstane substantie (natuurproduct ontstaan doordat resten van ontbindende rijke vegetatie door bergachtige bodems sijpelen - Kazachstan, noordelijke Himalaya - en zich afzetten tegen grotwanden, waar ze worden ‘geoogst’). Wordt in topsport gebruikt bij blessures.

Compositie van oliën - als natuurlijke bron rijk aan fermenten, antioxidanten, fosfolipiden, essentiële polyenzuren en andere biologisch actieve stoffen die lipidenwisseling activeren en barrièrefuncties van de epidermis herstellen, over regenererende eigenschappen beschikken en synthese van collageen in de huid stimuleren.

Gebruik: de verjongings balsemcrème gedurende 2-3 maanden 2 maal dgs dun op de huid aanbrengen en 2-3 minuten met lichte bewegingen inmasseren.Om rimpelvorming te voorkomen en veroudering van de huid te verminderen het balsem voor de nacht dun op de gereinigde huid van gezicht, hals en handenaanbrengen.

Allergie informatie: bij individuele onverdraagbaarheid van een van de componenten

30g

UVD januari 2023

Inhoud: 30g
Taal op de verpakking: Russischtalige verpakking, Nederlandse bijsluiter
Minimaal te gebruiken tot:

januari 2023

Allergenen:

Geen

Contra-indicaties: Persoonlijke onverdraaglijkheid van een of meer componenten van het balsem
Bijzonderheden: Op onderkant verpakking staat zoals in Rusland gebruikelijk de productiedatum vermeld. De balsemcreme is tot minimaal een jaar nadien te gebruiken.