Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Kedra.nl is een site van Schildpad Boeken & Producties.

Schildpad Boeken is onze uitgeverij, (o.m. van de Anastasia reeks); Schildpad Producties is het platform voor activiteiten en producten die samenhangen met de boeken die we uitgeven.

Schildpadproducties is een lastige naam voor websites, dus hebben we besloten voor de Siberische 'kedr'-producten en de boeken van Anastasia een kortere websitenaam te kiezen - kedra.nl - je bent er gearriveerd.

Als uitgever van de boeken van Vladimir Megre over de Siberische Anastasia bereikten ons veel vragen over de verkrijgbaarheid van producten van de Siberische 'kedr', de boom die een belangrijke rol speelt in de boeken. Voor wie de boeken niet kent, het betreft de Pinus Sibirica, de boom is ook bekend als Siberische den en Siberische pijnboom, en in de eerdere drukken van de boeken 'Siberische ceder' vanwege de klankverwantschap met 'kedr'. Deze boom groeit vooral in de Oeral en in Siberië. Onze producten komen specifiek uit de Siberische taiga.

Inmiddels voeren we deze natuurlijke producten uit de Siberische taiga al zo'n tien jaar in. We zijn ervan overtuigd dat ze bijzonder zijn, en we hebben veel enthousiaste en trouwe klanten. Met name de Siberische pijnboompittenolie en de Siberische balsem-crèmes zijn zeer geliefd.