Anastasia

Schildpad Boeken
SB-ANAS01N
978-90-77463-36-9
    Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deel 1

De uitgebreide editie van het eerste deel van de reeks is verschenen.
Vladimir Megre heeft de tekst aan het eind van het boek met 77 pagina's uitgebreid, die - vooral voor nieuwe lezers - alvast een vooruitblik werpen op de volgende delen van de reeks.
De nieuwe hoofdstukken zijn vooral gewijd aan de praktische uitwerking van Anastasia's gedachtegoed middels de familiedomeinen, de huidige ontwikkelingen daarmee, en het belang van het creëren van een plek waar zowel de voorouders als de huidige familieleden bijeen kunnen komen.
De 10 pagina's van het hoofdstuk Perestrojka zijn niet langer opgenomen in het boek.

'Ik besta voor degenen voor wie ik besta...' Anastasia

De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een rinkelende Siberische den - vermaard om zijn heilzame werking - te oogsten. Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort.

Het voorval laat hem echter niet los, en een jaar later keert hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal zijn daar niet de beide mannen, maar ontmoet hij hun kleindochter, Anastasia. Het is het begin van een bijzondere relatie met een vrouw die - zonder huis - in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en niettemin op de hoogte is van de gebeurtenissen in de wereld en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Anastasia heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

Deel 1 in de Anastasia reeks

Auteur: Vladimir Megre

ISBN 978-90-77463-36-9| 252 pagina's | ingenaaid | 11e dru