rinkelende dennen van Rusland

Chaga massage-balsem voor weefselherstel

Massagebalsem met chaga-extract (berkenweerschijnzwam) en moemijo

Bij blessures, verstuikingen, voor weefselherstel, ter vermindering van pijn en ten voorkoming van bloeduitstortingen en blauwe plekken.

Samenstelling: Ontwikkeld op basis van hars van de Siberische den, bijenwas, chaga-extract, moemijo, propolis en een compositie van oliën: pijnboompitten-, duindoorn-,
tarwekiem-, druivenpit- en grapefruitolie.

Het HERSTELLENDE balsem kan worden ingemasseerd voor weefselherstel  na huiselijke ongelukjes en sportblessures en ter voorkoming van bloeduitstortingen en blauwe plekken. Werkt effectief bij massages na trauma's (blessures, verstuikingen en spierontstekingen), verhoogde of verlaagde spiertonus en ook bij een droge huid.

*) Moemijo is een van oudsher in Rusland en Centraal Azië gebruikte, op natuurlijke wijze ontstane substantie (natuurproduct ontstaan doordat resten van ontbindende rijke vegetatie door bergachtige bodems - Kazachstan - sijpelen en zich afzetten tegen grotwanden, waar ze worden ‘geoogst’). Wordt in topsport gebruikt bij blessures.

30g  Russische verpakking. (met Nederlandse bijsluiter).
Minimaal te gebruiken tot oktober 2019. Op de verpakking staat (zoals in Rusland gebruikelijk) de productiedatum (okt 2018) vermeld.

Download de uitgebreide beschrijving van de samenstelling van de crèmes.