rinkelende dennen van Rusland

Siberisch voetenbalsem vorige oogst

  • 1 à 2 werkdagen

Bestemd voor de verzorging van de voeten

Het voetenbalsem is ontwikkeld op basis van hars van de Siberische den, bijenwas, propolis, moemijo en een compositie van oliën: tarwekiem-, duindoorn-, druivenpit-, teatree- en basilicumolie.

Het balsem zorgt voor het voeden van epidermiscellen (huid) met biologisch actieve stoffen wat bijdraagt tot het verbeteren van de barrièrefunctie van de huid, het verzachten van een ruwe huid van de voeten, het versnellen van het genezingsproces van kloofjes in de huid van de voeten, schaafwonden, likdoorns, het herstellen van weefsel na huiselijke ongelukjes en sportblessures. Werkt effectief bij een zwaar gevoel in de benen en overmatige transpiratie van de voeten.

*) Moemijo is een van oudsher in Rusland en Centraal Azië gebruikte, op natuurlijke wijze ontstane substantie (natuurproduct ontstaan doordat resten van ontbindende rijke vegetatie door bergachtige bodems - Kazachstan - sijpelen en zich afzetten tegen grotwanden, waar ze worden ‘geoogst’). Wordt in topsport gebruikt bij blessures.

30g  Russische verpakking (met Nederlandse bijsluiter).

Minimaal te gebruiken tot januari 2020. Op de verpakking staat (zoals in Rusland gebruikelijk) de productiedatum (jan2019) vermeld.

Download de uitgebreide beschrijving van de samenstelling van de crèmes.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__