Siberische handgemaakte melk-honingzeep

  • 1 à 2 werkdagen

‘Kedra’ melk en honing toiletzeep, op basis van Siberische pijnboompittenolie

De zeep bevat tal van gezonde en natuurlijke bestanddelen zoals essentiële oliën, honing, pijnboomhars en melk. De melk en de plantaardige oliën hebben een hydraterende en verzachtende werking. De pijnboomhars en de compositie van etherische oliën verbeteren de conditie van de huid en bevorderen de genezing van kleine wondjes (schrammen, kloven en barsten in de huid).
De zeep wordt gemaakt met het zgn. ‘koude proces’, dat wil zeggen dat alle belangrijke bestanddelen (vitaminen, mineralen, aminozuren, microcellen) bewaard blijven, opgeslagen in de natuurlijke plantaardige en essentiële oliën en de honing.
Bestanddelen:  Zeepbasis (pijnboompittenolie, kokosolie, duindoornblad, moerasspirea, heesterganzerik, palmolie, cacaoboter, koeienmelk, natrium hydroxide), bijenhoning, plantaardige oliën: amandelolie, pijnboompittenolie met hars, distelolie en druivenpitolie. Natuurlijke essentiele oliën: Siberische pijnboom, rozemarijn, lavendel, pepermunt, tea tree. Glycerine. Pijnboomhars.

Bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of dierlijke vetten.
Gebruik: Als gewone zeep. Geschikt voor alle huidtypen, en met name voor een droge en geïrriteerde huid. Voor dagelijks gebruik.

Minimaal houdbaar tot 6 april 2021 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__