familieboek-notities_000

Familieboek - Notitieboek

Anastasia onderstreept in vrijwel alle delen van de Rinkelende Dennen van Rusland reeks dat wij als mensen de vrijheid en de verantwoordelijkheid hebben om zelf, op grond van eigen ervaringen en inzichten, te bepalen wat (de) werkelijkheid is, om op grond daarvan ons leven vorm te geven.

In deel 6 (Het Familieboek) drukt Vladimir Megre lezers op het hart om vooral een familieboek bij te houden voor hun nageslacht.

!
1 à 2 werkdagen

Familieboek - om zelf te schrijven

Je zou het lezen van de boeken over Anastasia enigszins kunnen vergelijken met een droom: zolang je in de droom zit is alles tastbaar en waar, maar zodra je terugkeert naar dagbewustzijn verdwijnt de droom naar de achtergrond of komt daar zelfs helemaal niet aan. Oftewel, zolang je aan het lezen bent, is de informatie urgent en waar, maar naarmate je weer wordt overspoeld door de info die vanuit alle media op je wordt afgevuurd, verdwijnt het gelezene en de urgentie ervan naar de achtergrond.

Met dit prachtig vormgegeven Familieboek in je nabijheid help je 'de droom' in je dagbewustzijn te houden. En natuurlijk is het schrijven van een familieboek een geschenk aan je naasten en je nageslacht.

Zie detailfoto's. Gebonden, kunstleer cover met goudopdruk,
300 pags., formaat 26x20x3 cm (hxbxd) Past niet door de brievenbus.
Gewicht 1130 gram.
3 titelpagina's en 8 slotpagina's zijn gevuld met Russische tekst (vertaling wordt los ingevoegd), de overige pagina's bieden ruimte voor jouw verhaal.