siberische-ceder8

NIEUW uit de TAIGA

Twee à drie keer per jaar krijgen we nieuwe aanvoer binnen uit de Siberische taiga. Ditmaal zijn de nieuwe producten de volgende:

!
rinkelende dennen van Rusland
1 à 2 werkdagen

Pijnboompittenolie naturel 250ml

Volgens de moderne wetenschap is de verhouding tussen de vitaminen, mineralen en sporenelementen in pijnboompittenolie ideaal om opgenomen te worden in het menselijk organisme. Pijnboompittenolie is daarmee bijna onontbeerlijk voor een evenwichtige voeding en ondersteunt bij de juiste dosering ook de versterking van het immuunsysteem.

Download pdf over de inhoudsstoffen.

De naturel olie bestaat uit 100% pijnboompittenolie en smaakt dus ook naar pijnboompitten. De naturel olie kan 'puur' worden ingenomen, of worden gemengd door sla, muesli of smoothies.  Niet verwarmen!

250 ml  Russische verpakking. (met Nederlandse bijsluiter). Glazen verpakking.      
Best before datum zoals vermeld op verpakking: 21-12-2019

1 à 2 werkdagen

Familieboek - om zelf te schrijven

Je zou het lezen van de boeken over Anastasia enigszins kunnen vergelijken met een droom: zolang je in de droom zit is alles tastbaar en waar, maar zodra je terugkeert naar dagbewustzijn verdwijnt de droom naar de achtergrond of komt daar zelfs helemaal niet aan. Oftewel, zolang je aan het lezen bent, is de informatie urgent en waar, maar naarmate je weer wordt overspoeld door de info die vanuit alle media op je wordt afgevuurd, verdwijnt het gelezene en de urgentie ervan naar de achtergrond.

Met dit prachtig vormgegeven Familieboek in je nabijheid help je 'de droom' in je dagbewustzijn te houden. En natuurlijk is het schrijven van een familieboek een geschenk aan je naasten en je nageslacht.

Zie detailfoto's. Gebonden, kunstleer cover met goudopdruk,
300 pags., formaat 26x20x3 cm (hxbxd) Past niet door de brievenbus.
Gewicht 1130 gram.
3 titelpagina's en 8 slotpagina's zijn gevuld met Russische tekst (vertaling wordt los ingevoegd), de overige pagina's bieden ruimte voor jouw verhaal.