siberische-ceder8

NIEUW uit de TAIGA

Twee à drie keer per jaar krijgen we nieuwe aanvoer binnen uit de Siberische taiga. Ditmaal zijn de nieuwe producten de volgende:

!
MEGRE
1 à 2 werkdagen

Verzorgingsdruppels voor de oren

Cosmetische olie voor de huid van de oren

Cosmetische pijnboompitolie 'MEGRE' voor de oren - verzorgingsproduct voor de huid van de oren, en ook om druppelgewijs aan te brengen op de binnenwanden van de oren (voor verzorging en preventie).

Verpakt in flesjes van 10 ml. Pipet in flesje.

MEGRE
1 à 2 werkdagen

Verzorgingsdruppels voor de ogen

Cosmetische pijnboompitolie voor de ogen

Cosmetische pijnboompitolie 'MEGRE' voor de ogen - verzorgingsproduct voor de huid rond de ogen, de oogleden, wimpers en wenkbrauwen, en ook om druppelgewijs aan te brengen op het bindvlies van de ogen (voor verzorging en preventie).

Inhoud 10 ml

MEGRE
1 à 2 werkdagen

Verzorgingsdruppels voor de neus

Cosmetische olie voor de neus

Cosmetische pijnboompitolie van het merk 'MEGRE' voor de neus - verzorgingsproduct voor de huid van de neus en neusvleugels, en ook om druppelgewijs aan te brengen op het slijmvlies in de neus (voor verzorging en preventie).

Verpakt in flesjes van 10 ml. Pipet in flesje.

1 à 2 werkdagen

Familieboek - om zelf te schrijven voor je nageslacht

Je zou het lezen van de boeken over Anastasia enigszins kunnen vergelijken met een droom: zolang je in de droom zit is alles tastbaar en waar, maar zodra je terugkeert naar dagbewustzijn verdwijnt de droom naar de achtergrond of komt daar zelfs helemaal niet aan. Oftewel, zolang je aan het lezen bent, is de informatie urgent en waar, maar naarmate je weer wordt overspoeld door de info die vanuit alle media op je wordt afgevuurd, verdwijnt het gelezene en de urgentie ervan naar de achtergrond.

Met dit prachtig vormgegeven Familieboek in je nabijheid help je 'de droom' in je dagbewustzijn te houden. En natuurlijk is het schrijven van een familieboek een geschenk aan je naasten en je nageslacht.

Zie detailfoto's. Gebonden, kunstleer cover met goudopdruk,
300 pags., formaat 26x20x3 cm (hxbxd) Past niet door de brievenbus.
Gewicht 1130 gram.
3 titelpagina's en 8 slotpagina's zijn gevuld met Russische tekst (vertaling wordt los ingevoegd), de overige pagina's bieden ruimte voor jouw verhaal.