Siberische sieraden

Een rinkelende Siberische den is een zeldzaam fenomeen. En als er dan een Siberische den rinkelt, is het maar de vraag of er iemand in de buurt is die het rinkelen herkent en weet hoe je zo'n boom moet vellen.  Daar komt bij dat stukjes van de rinkelende den - zoals ook in de boeken beschreven - nooit in de verkoop zouden komen: ze worden uitsluitend weggeven. De hangertjes hieronder zijn dan ook niet van de rinkelende Siberische den ('kedr'  of Pinus Sibirica) maar wel afkomstig uit de Siberische taiga.

De hangertjes zijn in de loop van de tijd ook een 'stil' herkenningsteken geworden voor mensen die zich verwant voelen met het gedachtegoed en de droom van Anastasia.

!
rinkelende dennen van Rusland
1 à 2 werkdagen
ketting

Ketting Sib. pijnboomzaden

Tijdelijk met korting
Handgemaakte ketting van zaden van de Siberische den
rinkelende dennen van Rusland
1 à 2 werkdagen

Hangertje van hout van Siberische den

Houten hangertje uit de Siberische taiga. Met een simpel touwtje dat je zelf naar eigen smaak kunt vervangen (bijv door een gekleurd vetertje). 
rinkelende dennen van Rusland
TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Handgemaakte ketting van zaden en hanger van de Siberische den

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Aaneengeregen zaden met een houten hangertje van de Siberische den. Niet van de 'rinkelende den', die zullen nooit in de verkoop komen. Is wel gegroeid in de Siberische taiga, dus die energie draagt het in zich.

Lengte ca. 55cm.