siberische-ceder6g

Afrekenen

 

Voor alle duidelijkheid over afrekenen:

Het totaalbedrag op deze pagina is exclusief eventuele verzendkosten. Op de volgende pagina wordt gevraagd het land van verzending in te vullen, op grond daarvan worden de definitieve verzendkosten berekend.

Het invullen van je gegevens en het indienen van de order vindt plaats op beveiligde pagina's.

 

Attentie: Bij bestelling van meerdere artikelen, waaronder pijnboompittenolie, en een weersverwachting van 25 graden of hoger, verzenden we alles in één keer. Mocht je een gedeelte van de bestelling eerder willen hebben, meld dit dan op het bestelformulier bij 'uw bericht aan ons'. We moeten in dat geval wel extra verzendkosten in rekening brengen - dit wordt dan per e-mail verder afgewikkeld.

 

De mogelijkheid wordt gegeven om een Santu-account aan te maken zodat je bij een eventuele volgende bestelling niet alle gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Dit is een extra service: je kunt deze informatie (de aankruisvakjes met Santu) ook gewoon helemaal negeren.

Je kunt afrekenen via iDEAL, Mr Cash (België) en SofortBanking,  of via een bankoverschrijving. We vragen betaling vooraf.

Zodra je je bestelling definitief hebt gemaakt, ontvang je een orderbevestiging.  (Kijk evt ook in je spambak!)
Op de orderbevestiging staat je bestelling vermeld en, indien je hebt gekozen voor een overschrijving per bank, onze bankgegevens voor betaling. Vergeet bij betaling a.u.b. niet het ordernummer te vermelden.

 

!
$379.00

iPad SKU

$379.00 ($370.00) x
Omnia Erimus Omnia Erimus

iPad

x 1
$379.00

iPhone SKU

$379.00 ($370.00) x
Omnia Erimus Omnia Erimus

iPhone

x 1
: $768.95
: $730.50
: 0
: $735.50